Привіт! Я шукаю компанію, яка виготовляє комерційні меблі в Львові і надає гарантію на свою продукцію. Чи можете ви допомогти мені з цим?
Виготовлення комерційних меблів у Львові
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-08-01 18:49:45
Друзі, я хотіла б поділитися своїм досвідом з компанією SlonFactory. Я замовила у них меблі для свого магазину, і вони надзвичайно професійні, дотримуються термінів і роблять прекрасні меблі. Тому, якщо вам потрібні комерційні меблі у Львові https://slonfactory.com.ua/ я би радила звертатися саме сюди, ви точно не пошкодуєте. Тут адекватні ціни та працюють люди, що дійсно розуміються на своїй справі.
Поделиться32023-10-11 17:02:56
если к вашей мебели понадобятся офисные двери, советую обратиться в интернет-магазин Ладні двері, мы 3 года назад делали ремонт в бизнес центре, ребята нам очень помогли. Оформили заказ на двери со скрытой коробкой, покрасили в белый цвет, получилось здорово. Единственный и очень важный момент - необходимы реально ровные стены и придется заморочиться вопросом плинтуса, т.к. это отдельная головная боль ))) Такие двери необходимо ставить на начальном этапе ремонтных работ, т.к. после установки коробок их необходимо заштукатурить и продолжить ремонт. Сами двери ставятся уже в последнюю очередь.