Хотіла б знебарвити коріння волосся, порекомендуйте салон, де це зроблять на високому якісному рівні?
Широкий спектр послуг з догляду за волоссям
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-07-25 15:10:55
Якісно знебарвлять коріння волосся, а також виконають будь-які інші процедури, пов'язані з доглядом за волоссям, у київському салоні краси Bomba, контактна інформація доступна за посиланням https://bomba.com.ua/services/makeup/, особисто я користувалася послугами цього салону, можу підтвердити високий рівень кваліфікації майстрів та приємну робочу атмосферу, раджу користуватися послугами цього салону.
Поделиться32024-10-10 22:45:20
Привет! Подскажите, где купить ботокс для волос?
Поделиться42024-10-11 09:23:46
Ой, як я рада, що натрапила на холодний ботокс для волосся в brazil-prof.com/holodnyy-botoksЦе справжня магія! У мене завжди були проблеми з сухими і ламкими волоссям, і я вирішила спробувати цей продукт, бо читала багато позитивних відгуків. Коли я його отримала, відразу ж вирушила до ванної! Нанесла його, і вже після першого сеансу відчула, як мої волосся "ожили"! Вони стали такі шовковисті, немов після розкішного салону краси. Ніхто не вірив, що це мої натуральні волосся! Я просто не можу натішитися результатом. Спасибі Brazil-Prof за таку чудову продукцію! Я точно буду замовляти ще!